Στις τρεις μονάδες έπεσε το προβάδισμα της Κλίντον έναντι του Τραμπ

Η διαφορά της υποψήφιας με το Δημοκρατικό κόμμα Χίλαρι Κλίντον έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ  έπεσε σε λιγότερο από 3 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters / Ipsos η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Eπεσε δηλαδή κάτω από σχεδόν οκτώ μονάδες από αντίστοιχη μετρηση την περασμένη Δευτέρα.

Περίπου 42 τοις εκατό των πιθανών ψηφοφόρων θα ψηφίσουν την Κλίντον, ενώ  39 τοις εκατό θα ψηφίσουν Τραμπ,  σύμφωνα με τη δημοσκόπηση από  31η Ιουλ-Αυγ 4.  Η δημοσκόπηση είχε ένα διάστημα αξιοπιστίας συν ή πλην 3 ποσοστιαίων μονάδων, γεγονός που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η μάχη είναι ακόμα ανοιχτή.

Οι λόγοι πίσω από την στροφή είναι ασαφείς.

Η Κλίντον είχε ξεκινήσει καλά την περασμένη εβδομάδα, οταν ανέλαβε το χρίσμα των Δημοκρατικών όπου και έγινε η πρώτη γυναίκα που δέχτηκε την προεδρική υποψηφιότητα των ΗΠΑ από ένα μεγάλο πολιτικό κόμμα.

Από τότε, ο Τραμπ έχει εμπλακεί σε μια μακρά διαμάχη με την οικογένεια ενός Αμερικανού στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Ιράκ και που διαμαρτύρεται για τα σχόλια του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου.

Ο Τραμπ, τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, προσπάθησε να ανασυγκροτηθεί. Την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι η συμβουλευτική ομάδα του στην οικονομική πολιτική θα παραδώσει μια ομιλία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ένας μέσος όρος των δημοσκοπήσεων που συγκεντρώθηκαν από το Real Clear Politics έδειξαν την Κλίντον μπροστά από τον Τραμπ  κατά 6,8 ποσοστιαίες μονάδες την Παρασκευή, από 3,9 σε 1 Αυγούστου.

hitandrun.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.