Ο Τραμπ χαρακτήρισε την Κλίντον «διάβολο»

Η προεκλογική κούρσα στις ΗΠΑ αναμένεται καυτή, με τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ να ανεβάζει τον πολιτικό υδράργυρο μέρα με τη μέρα. Περνώντας για άλλη μια φορά στην επίθεση ο εκκεντρικός και εριστικός δισεκατομμυριούχος δεν δίστασε να αποκαλέσει την ανθυποψήφια του για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, «διάβολο».

Σε ομιλία του ο Τραμπ αναφέρθηκε στον Μπέρνι Σάντερς, διεκδικητή του χρίσματος των Δημοκρατικών που τελικά εξέφρασε την υποστήριξή του στη Χίλαρι Κλίντον. Ο Σάντερς, είπε ο Τραμπ, «έκανε συμφωνία με τον διάβολο». «Η Χίλαρι Κλίντον είναι ο διάβολος», συνέχισε.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία δημοσκόπηση του CBS η Κλίντον βρίσκεται 7 μονάδες μπροστά από τον Τραμπ, ενισχύοντας σημαντικά την απόσταση που τους χωρίζει.

Σε μία παράλληλη εξέλιξη, ο Τραμπ απέλυσε από την εκστρατεία του, για αδιευκρίνιστους λόγους, τον Εντ Μποουκόβερ, που είχε καθήκοντα πολιτικού του συμβούλου. Ο Μπρουκόβερ ήταν μία από τις «γέφυρες» του Τραμπ με τα εγκαθιδρυμένα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

tvxs.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.