Νέα στοιχεία στην υπόθεση Μαντλίν: Και για τρίτη εξαφάνιση παιδιού ελέγχεται ο ύποπτος

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν αφού εντοπίστηκε ο άνθρωπος που μίλησε με τον παιδόφιλο και βασικό ύποπτο τριάντα λεπτά πριν την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα εκτός από την εξαφάνιση της Μάντλιν και της 5χρονης Γερμανίδας Ίνγκα Γκέρικε, ο ύποπτος φέρεται να συνδέεται και με τρίτη εξαφάνιση παιδιού. 

Πρόκειται για την εξαφάνιση του 6χρονου Γερμανού Ρενέ Χάζεε. Όπως γράφει η γερμανική «Koelner Stadt-Anzeiger», η αστυνομία ερευνά την σχέση του 43χρονου Γερμανού, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μάντλιν, με την απαγωγή του Ρενέ επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 6χρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρα του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν την εξαφάνιση της Μάντλιν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε. Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιός του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

To tvxs.gr, μέσα στην πανδημία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Στις αντίξοες αυτές συνθήκες, στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr

Εντοπίστηκε άνθρωπος «κλειδί» 

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της Μαντλίν. Πορτογαλική εφημερίδα κατονόμασε τον άνθρωπο με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο Γερμανός παιδόφιλος 30 λεπτά πριν την απαγωγή της μικρής Μαντλίν. Σύμφωνα με την Jornal de Noticias, ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Ντιόγκο Σίλβα. Η αστυνομία δέχθηκε πάνω από 200 τηλεφωνήματα και email από πολίτες μετά την έκκληση των Αρχών για το αν αναγνωρίζει κανείς τον Γερμανό. Έτσι, τώρα η Σκότλαντ Γιαρντ είναι σε συνεννόηση με την πορτογαλική αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσουν και να εξετάσουν τον Σίλβα. Τα στοιχεία που θα δώσει αναμένεται να αποδειχθούν κρίσιμα για την πορεία των ερευνών σχετικά με τις κινήσεις του 43χρονου.

Στοιχεία έρχονται και από τη Γερμανία, όπου οι γείτονές του ανέφεραν πως είχε συνάψει σχέση με μία ανήλικη κοπέλα, την οποία βασάνιζε, χτυπούσε και κακοποιούσε. Επιπλέον, η γερμανική αστυνομία εντόπισε ότι ο Γερμανός κρατούμενος το 2013 έγραψε σε ένα τσατ παιδόφιλων ότι «θέλω να κάνω κάτι με ένα μικρό κοριτσάκι. Θέλω να έχω ένα μικρό κοριτσάκι και να το χρησιμοποιώ για μένα».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.