Η Πορτογαλία, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Πορτογαλία -Γαλλία 1-0 στην παράταση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, η Γαλλία είχε δοκάρι στο 92′, όμως στην παράταση (109′) με  γκολ  του Εντερ – η αλλαγή που έκανε ο Σάντος μετά την αποχώρηση του Ρολάντο- η Πορτογαλία του  Φερνάντο Σάντος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στο Παρίσι!

Παρά την απουσία του μεγάλου αρχηγού η Πορτογαλία τα κατάφερε και κέρδισε το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αλλαγή που έκανε ο Σάντος βάζοντας στον αγώνα τον Εντερ μετά την αποχώρηση του Ριλάντο έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα και έφερε το γκολ της νίκης   ενώ  αποφασιστικό ρόλο έπαιξε  η  καλή εμφάνιση  του τερματοφύλακα  Ρουί Πατρίσιο.

Πορτογαλία(Φερνάντο Σάντος) : Ρουί Πατρίτσιο, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Ρονάλντο (25′ λ.τ. Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρενάτο Σάντσες (78′ Έντερ), Νάνι, Σεντρίκ, Άντριεν Σίλβα (67′ Μουτίνιο)

Γαλλία (Ντιντέ Ντεσάν): Γιορίς, Εβρά, Γκριζμάν, Παγέ (58′ Κομάν), Ζιρού (78′ Ζινιάκ), Ματουιντί, Πογκμπά, Σισοκό (110′ Μαρσιάλ), Σανιά, Κοσιελνί, Ουμτιτί

 Η αποχώρηση του  Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Παγέ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Αν και έκανε προσπάθεια να πατήσει ξανά το πόδι του, στο 24 λεπτό ζήτησε αναγκαστική αλλαγή μιας και σφάδαζε από τους πόνους . Όλο το στάδιο καταχειροκρότησε τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος αποχώρησε κλαίγοντας.

santos4662goalimage.ashxupl5782b0297a2cb

\

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.