Β. Κορέα: Εμφανίστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap αλλά και το επίσημο πρακτορείο της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως μεταδίδουν συμμετείχε σε τελετή ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων ενός εργοστασίου λιπασμάτων στην Σουντσόν.

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πρακτορείο φαίνεται ο Κιμ να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων του εργοστασίου, ενώ στο κείμενο αναφέρεται ότι περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν είχε εμφανιστεί για 20 ημέρες, από τις 11 Απριλίου, οπότε και προήδρευσε συνάντησης του πολιτικού γραφείου του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν:

Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μεγάλη κι έντονη φημολογία γύρω από την κατάσταση της υγείας του, με κάποιο από τα σενάρια να τον φέρουν ακόμη και νεκρό και να αναφέρονται στη διαδοχή του από την αδερφή του.

Τα παραπάνω σενάρια φούντωσαν όταν απουσίασε από τους εορτασμούς της 15ης Απριλίου, τη σημαντικότερη γιορτή της Βόρειας Κορέας κατά την οποία η χώρα τιμά την επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της και παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν, του Κιμ Ιλ Σουνγκ.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω ακόμα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Θα έχουμε κάτι να πούμε εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε ερωτηθείς σχετικά ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πριν από κάποιες ημέρες είχε δηλώσει ότι γνωρίζει τι συμβαίνει αναφορικά με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη. 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.