Όμορφες πέργκολες για ατέλειωτες ώρες στον κήπο και στο μπαλκόνι

 Ο έντονος ήλιος το καλοκαίρι σε εμποδίζει να τα χαρείς τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανό να δημιουργήσει μια δροσερή γωνιά από μια πέργκολα, ένα σκέπαστρο ή ένα κιόσκι   πάνω στα οποία μπορείς  να εφαρμόσεις αμέτρητες ιδέες διακόσμησης .

Συνδυάζοντας  καλαισθησία, πρακτικότητα και οικονομία, οι ξύλινες πέργκολες συνιστούν μια μοναδική επιλογή, η οποία μάλιστα μπορεί να προσαρμοσθεί στο δικό σου προσωπικό γούστο. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ ποικίλων διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων.

 Με παστέλ αποχρώσεις για το ξύλο, στις οποίες μπορείς να χαρίσεις καλοκαιρινή διάθεση, κρεμώντας χρωματιστά τενεκεδάκια με όμορφα λουλούδια και φυτά της εποχής.

Ακόμη, μπορείς να ντύσεις την ξύλινη ή πέτρινη πέργκολα σου με κουρτίνες ή καραβόπανα για να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι πραγματικά σε νησί.

Πέρα από τις κατασκευές, τα υπόλοιπα «υλικά της συνταγής» για την δημιουργία του δικού σου μικρού παραδείσου είναι τα φυτά και ένα άνετο σαλονάκι. Φυσικά αν τοποθετήσεις μια κούνια ή αιώρα κερδίζεις και ξεκούραστες μέρες και νυχτες στην καλοκαιρινή δροσιά

Δείτε μερικές ιδέες

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.