«Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης»

«Ποτέ ξανά φασισμός» φώναξαν χθες το απόγευμα μέλη από όλες τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, σωματεία, μεταναστευτικές κοινότητες, τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη Νεολαία ΣΥΝ, διαμαρτυρόμενοι για τα κέντρα κράτησης, την πρωτοφανή επίθεση που έχει εξαπολυθεί εναντίον των μεταναστών από τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και την αστυνομοκρατία.

«Η δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, τείχους στον Έβρο, καθώς και χωριστών πτερύγων στα νοσοκομεία για τους μετανάστες, αποτελούν μέτρα φασιστικής νοοτροπίας. Μαζί με τα καθημερινά πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και με τη γενική όξυνση της καταστολής τόσο εναντίον των μεταναστών όσο κι εναντίον όσων αγωνίζονται, δημιουργούν πλαίσιο απαρτχάιντ και αστυνομοκρατίας στην Ελλάδα του 2012. Και αυτή ακριβώς η πολιτική, χέρι χέρι πάντοτε με την προπαγάνδα των media, είναι που ενισχύει τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής» αναφέρουν στο κάλεσμά τους και τονίζουν πως πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την εξαθλίωση που προκαλεί η μνημονιακή πολιτική σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων και της νεολαίας.

Με κεντρικό πανό «Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης» και συνθήματα κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε πορεία από την Ομόνοια στη Βουλή, η οποία ολοκληρώθηκε νωρίς χθες το βράδυ.

http://www.avgi.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.