Φρίκη! «Την τεμάχισαν ζωντανή» λέει ο ιατροδικαστής για την μικρή Αννυ

Εν ζωή φαίνεται πως βρισκόταν τελικά η 4χρόνη Άννυ όταν ο πατέρας της την τεμάχισε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη.

AdTech AdΟ μάρτυρας που κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας δήλωσε πως για την εξέλιξη αυτή είναι πεπεισμένος κατά 95%. Όπως τόνισε, στο διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού οι οποίες είχαν εκτιναχθεί και σε μεγάλο ύψος. «Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μιας γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου…» ανέφερε.

Πρόεδρος : Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;

Μάρτυρας : Ναι κ. πρόεδρε,  μπορεί ναι μεν να  πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κανει διάσπαρτες κηλίδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι εν ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι εν ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος δεν θα εκτιναχθεί.

Πρόεδρος: Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;

Μάρτυρας: Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95% πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.