Τραγωδία! 11 μετανάστες στοιβαγμένοι σε ΙΧ κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο

Τραγική κατάληξη για 11  μετανάστες που  κάηκαν στην κυριολεξία ζωντανοί σήμερα τα ξημερώματα,  όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα στην παραλιακή Εγνατία. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα.

Το ΙΧ με τους  μετανάστες είχε κατεύθυνση την Θες/νίκη ενώ η νταλίκα μετέφερε δέματα στην Καβάλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός μετέφερε τους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας. Ο οδηγός της νταλίκας πρόλαβε και βγήκε ενώ οι 11 μετανάστες που ήταν στο ΙΧ κάηκαν στην κυριολεξία ζωντανοί.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο το ΙΧ  αυτοκίνητο τύπου βαν , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών. Προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο. Έτσι, είναι πιθανό να ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα πριν συγκρουστεί.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων που ήταν στοιβασμάτων στο ΙΧ , τρεις των οποίων στο πορτ μπαγκαζ , οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Πηγή:φωτογραφίες: proininews.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.