Τραγωδία στον Βύρωνα: Πέταξε το μωρό της αδελφής του από το μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό!

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Βύρωνα. Ένας 26χρονος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έριξε από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας , το 4 μηνών ανιψάκι του και στην συνέχεια έπεσε και ο ίδιος στο κενό. Η είδηση προκαλεί σοκ, θλίψη και πολλά ερωτηματικά που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί

Η μητέρα του μωρού που έμενε στο διαμέρισμα είχε πάει για κάτι δουλειές και είχε αφήσει το μωρό της για λίγο στον αδελφό της ο οποίος δεν έμενε μαζί τους αλλά είχε έρθει για επίσκεψη.

Ξαφνικά και σύμφωνα με πληροφορίες, οι γείτονες είδαν αυτό το φρικτό θέαμα, ειδοποίησαν το 166 και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο.

Δυστυχώς, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αναίσθητο στο νοσοκομείο Παίδων και λίγο μετά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο άνδρας, έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κατάγματα. Η μητέρα  που ενημερώθηκε  για το τραγικό  περιστατικόι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως είπε στις αστυνομικές αρχές γνώριζε ότι ο αδερφός της αντιμετώπιζε  κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.