Το ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ συμμετέχει στις εκλογές Ιουνίου

Πολλά μπορεί να πει κάποιος/α για τα αποτελέσματα των εκλογών της 22α Μαίου. Σίγουρα όμως πολλοί διαπίστωσαν την απουσία μιας πράσινης πολιτικής πρότασης.Στις εκλογές τώρα της 25ης Ιουνίου θα υπάρχει μια πράσινη επιλογή, αφού η συμμαχία ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Ο αντιδημοκρατικός αποκλεισμός της συμμαχίας κόστισε σε πολλούς/ες, όμως τώρα το ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ αποτελεί μια δυναμική επιλογή για τους κριτικά σκεφτόμενους πολίτες.

Η επιβεβαίωσης της συμμετοχής του ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ στις εκλογές του Ιουνίου

Στις #εκλογές της 25ης Ιουνίου θα βρείτε πραγματικά πράσινο ψηφοδέλτιο, θα συμμετέχει το Πράσινο και Μωβ. Η απόφαση ελήφθη και τυπικά από τη συμμαχία.
Στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή του στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου βρίσκεται το ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ.
Τα αρμόδια όργανα των περισσοτέρων σχημάτων έχουν ήδη αποφανθεί θετικά, και ο κύκλος ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου. Η Συντονιστική Επιτροπή ενημερώθηκε για τις εσωτερικές διαδικασίες των κομμάτων και επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ στις νέες εκλογές, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και οι σχετικές ετοιμασίες.
Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου κάνει ακόμη πιο απαραίτητη την παρουσία του #ΠράσινοΜωβ, ως ρεαλιστικής εναλλακτικής πρότασης σε θέματα Δίκαιης Πράσινης Μετάβασης, ποιότητας δημοκρατίας, υπεύθυνης και παραγωγικής οικονομίας με κοινωνική και πράσινη καινοτομία, προστασίας του περιβάλλοντος και των ζώων, ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και μείωσης των κοινωνικών ανισοτήτων, αντιμετώπισης των παράνομων επαναπροωθήσεων. Για για ένα μέλλον που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις γενιές, όλα τα φύλα, και θα βασίζεται στο σεβασμό απέναντι σε όλους, όλες, όλα”.

Κάλεσμα των Πράσινων για οικονομική ενίσχυση

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ, ούτε τα παράβολα μας επέστρεψαν.
Ενισχύστε οικονομικά τους Πράσινους μέλος της συμμαχίας ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ για την καμπάνια τους για τις εκλογές. Είναι θέμα δημοκρατίας
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα δικαιούχου: ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΙΒΑΝ: GR54 01710770006077163857167
 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.