ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα -Μη διανοηθεί η κυβέρνηση να αλλοιώσει τη λίστα με τα ποσά των ΜΜΕ

Στέλιος Πέτσας: Δεν μπορεί να δοθούν ποσά στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια και οι σχετικές διαδικασίες

ΣΥΡΙΖΑ: «Να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα η λίστα χρηματοδότησης των 1.232 Μέσων»  επιμένει  ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον υπουργό Οικονομικών να «μην διανοηθεί  ο Υπουργός Οικονομικών να αλλοιώσει τη λίστα».

Τη δημοσίευση της λίστας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ και με βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ερώτηση για την καμπάνια για τον κορονοϊό, υπογράμμισε «η εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό ήταν μια συνεκτική μεθοδική εκστρατεία που έφερε αποτέλεσμα, έσωσε ζωές» και σημείωσε: «Έχω πει και στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να δοθούν ποσά στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια και οι σχετικές διαδικασίες. Σήμερα βρισκόμαστε στη φάση ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου και πληρωμές θα γίνουν από το υπουργείο Οικονομικών. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι πληρωμές τότε θα δοθεί η σχετική λίστα με τα ποσά στη δημοσιότητα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μία φορά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είπε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου» από το Υπουργείο Οικονομικών.

Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα.

Προειδοποιούμε, επίσης, τον Υπουργό Οικονομικών, να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής. Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι ευθύνες του ΥΠ.ΟΙΚ, όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.