ΣΥΡΙΖΑ για κυβερνητική προπαγάνδα μέσω του covid19.gov.gr: Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της

Την οργή του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης και αποσύρθηκαν μετά τα γενική κατακραυγή.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα».

Προσθέτει, ακόμη, ότι ο πρωθυπουργός κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι «που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορονοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη».

«Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες στο gov.gr κυκλοφόρησαν έργα σκιτσογράφων όπως ο Ανδρέας Πετρουλάκης και Δημήτρης Χαντζόπουλος που δεν είχαν καμία σχέση με τον κοροναϊό και στρέφονταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι επεσήμαναν σε ανάρτησή τους ότι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να αναρτηθούν μόνο σκίτσα που αφορούσαν τον κοροναϊό, εκφράζοντας, παράλληλα, την αντίθεσή τους για την απόφαση της κυβέρνησης να αναρτήσει πολιτικά σκίτσα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.