ΣΥΡΙΖΑ: Βάρτζελη, Γκλέτσος Τζουμάκας, Φωτόπουλος στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης

Η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες από τα συνδικάτα, την αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό, τη νεολαία, το φεμινιστικό και οικολογικό κίνημα  με έντονο άρωμα ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για ένα πολυπληθές όργανο (650 μέλη) που περιλαμβάνει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας, πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

Χαρακτηριστικά στην ΚΕΑ περιλαμβάνονται πρόσωπα όπως η Ρεγγίνα Βάρτζελη, πρώην ΓΓ της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και διευθύντρια του Πολιτικού τπυ Γραφείου, ο γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου, Θύμιος Λιβάνης, και ο συνομιλητής του Κώστα Σημίτη, Νίκος Μουζέλης,  , ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαδεμλής, ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, συνδικαλιστές όπως ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο Γιώργος Αδαμίδης και Γιώργος Αλεξανδράκης.

Επίσης, περιλαμβάνονται ονόματα που προέρχονται από την ανανεωτική αριστερά, όπως ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο  Νίκος Μπίστης, Σωτήρης Βαλντέν, μέλη και οι δύο της Κίνησης «Γέφυρα», και από τη ΔΗΜΑΡ, η οποία συμμετέχει στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με τους Φώτη Κουβέλη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και ο Δημήτρη Χατζησωκράτη. Από το Ποτάμι προέρχονται ο πρώην βουλευτής του Σπύρος Δανέλης και ο υποψήφιος ευρωοβουλευτής Θεόδωρος Τσίκας.

Από τη Φθιώτιδα  ο βουλευτής Γιάννης Σαρακιώτης, οι πρώην βουλευτές Απόστολος Καραναστάσης, Δημήτρης Βέττας και Θανάσης Μιχελής, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης Απόστολος Γκλέτσος,  ο Γιώργος Γώγος, ο Βαγγέλης Σακελλάρης.

Επίσης, προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών όπως  οι καθηγητές Αντώνης Λιάκος και Ηλίας Νικολακόπουλος, ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης

Η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης αναμένεται να συνεδριάσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη).

 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.