ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ: Το ΟΧΙ της κυπριακής βουλής δείχνει το δρόμο της πραγματικής διαπραγμάτευσης

«Η σημερινή απόφαση της κυπριακής βουλής δείχνει το δρόμο της πραγματικής διαπραγμάτευσης που δεν διανοήθηκε ποτέ να ακολουθήσει καμία μνημονιακή κυβέρνηση στη χώρα μας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την καταψήφιση από το κυπριακό κοινοβούλιο της συμφωνίας του Eurogroup για «κούρεμα» των καταθέσεων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης. «Χαιρετίζουμε το μεγάλο και στεντόρειο, αγωνιστικό «Όχι» της Κυπριακής Βουλής στο καταστροφικό σχέδιο του Eurogroup», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Το «Όχι » της Κύπρου είναι κόλαφος για την 3κομματική κυβέρνηση της χώρας μας που συναίνεσε στην εγκληματική απόφαση του Eurogroup που ενταφίαζε την Κύπρο».
 
«Οι πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου διέσωσαν το μέλλον και την αξιοπρέπεια της χώρας. Έκαναν ότι δεν έκαναν οι αστικές πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας που έχουν ψηφίσει 3 Μνημόνια της καταστροφής και υποδούλωσης. Καταγγέλλουμε τις αποφάσεις του κ. Σαμαρά και την συναίνεσή του στην απόφαση του Eurogroup. Πλέον, μετά την απόφαση της κυπριακής βουλής η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει καμία άλλη επιλογή πέραν της παραίτησης», τόνισε.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.