Συναυλία στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη- Το τραγούδι της Φρατζέσκας ερμηνεύει ο πατέρας της

Με σύνθημα «ΤΕΜΠΗ, WE WILL NEVER FORGET YOU» πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Τετάρτης στο χώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη,  ροκ συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού  εγκλήματος των Τεμπών.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τη  συναυλία  που ήταν πρωτοβουλία του πατέρα της 20χρονης φοιτήτριας του ΠΑΜΑΚ Φραντζέσκας Μπέζα που έχασε άδικα όπως τόσοι άλλοι νέοι  τη ζωή της στα Τέμπη.

Κατά την έναρξη της συναυλίας ο πατέρας της Δημήτρης φορώντας ένα μπλουζάκι με φωτογραφία της κόρης του δήλωσε ότι η αποψινή συναυλία είναι αφιερωμένη στα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη ενώ στη συνέχεια  σε συγκινητική ατμόσφαιρα τραγούδησε  το τραγούδι «Three years later», τους στίχους και τη μουσική του οποίου είχε γράψει η κόρη του.

«Απόψε δεν είναι μια βραδιά για πολλά λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ είπε ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.