Συναγερμός στο Κρανίδι: 150 κρούσματα κορονοϊού -Στη δομή μεταναστών μεταβαίνουν ο Νίκος Χαρδαλιάς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν 150 άτομα στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι  από τα 470 δείγματα που λήφθηκαν όπου προχθές εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε έγκυο από τη Σομαλία, σύμφωνα με δήλωση  του υφυπουργού Nίκου Χαρδαλιά εξερχόμενος  από την σύσκεψη  στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να αλλάξει άρδην την επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδα.

Στο Κρανίδι Αργολίδας μεταβαίνουν αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς και κλιμάκιο της ΓΓΠΠ και του ΕΟΔΥ. Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ερμιόνης στο Κρανίδι με την συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης και θα ανακοινωθούν περαιτέρω μέτρα.

Στις 13.00 στο Δημαρχείο Ερμιόνης στο Κρανίδι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμέτοχη του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νικά. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές θα εγκατασταθεί στην Ερμιονίδα πολυάνθρωπο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΠΠ για τον έλεγχο της κατάστασης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.