Στους δρόμους οι δημοτικοί αστυνομικοί για την προωθούμενη μετάταξή τους στην ΕΛΑΣ

Πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποιούν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας διαμαρτυρόμενοι για την προωθούμενη μετάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία. Κλειστοί είναι κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

 
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 12 το μεσημέρι και έως το τέλος του ωραρίου και καλεί στις 12:30 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 
«Ο «ξαφνικός θάνατος» των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν το επόμενο βήμα μετά το «μαύρο» της Ε.Ρ.Τ.» αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωσή και προσθέτει πως πρόκειται για «φασιστικές, αντισυνταγματικές και πραξικοπηματικές της δικομματικής κυβέρνησης».
 
«Το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νέα επίθεση της κυβέρνησης στις υπηρεσίες και Δομές της Αυτοδιοίκησης. Η απόλυτη έλλειψη υποτυπώδους σχεδιασμού, η πλήρης διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και η απόλυτη δουλικότητα των «εκπροσώπων» του λαού στις εντολές των δανειστών είναι η μόνη σκληρή πραγματικότητα που μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε», καταλήγει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

http://tvxs.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.