Στη δημοσιότητα η λίστα Πέτσα με τα χρήματα στα ΜΜΕ

Μετά από σχεδόν δύο μήνες η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα την πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Της εντυπωσιακά καθυστερημένης δημοσιοποίησης προηγήθηκε σφοδρή κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση, το σύνολο των κομμάτων κόμματα αλλά και πλήθος αντιδράσεων πολιτών για τη διανομή των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε αμφιβόλου εγκυρότητας ακόμα και σε σάιτ «φαντάσματα», ενώ υπήρξαν ανησυχίες και αναφορές ακόμη και για «μαγείρεμα» της λίστας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η δημοσίευση της λίστας ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει… ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο ενώ δεν παρουσιάζονται καθόλου κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η διανομή των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη σχετική λίστα. 

Να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας , παρά το γεγονός ότι είναι  μέλος του Media και λειτουργεί συνεχώς από το 2012 δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση.

Πιθανόν να μην τους άρεσε η δική μας οπτική των γεγονότων αν και δεν αποκλείσαμε καμιά άποψη στο μέτρο πάντα των δυνάμεων μας. Σε κάθε περίπτωση εμείς συνεχίζουμε όσο έχουμε τη στήριξη σας και όσο αντέχουμε… παραμένοντας πάντα συνεπείς με την αρχή μας να μην γίνουμε λιβανιστήρια καμιάς εξουσίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.