Στη Βουλή μεταφέρεται η σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τη διαχείριση της πανδημίας

Στη Βουλή επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σήμερα, καθώς, μετά τις 11 το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να ενημερώσει το σώμα για την κυβερνητική πολιτική που έχει ακολουθηθεί σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας σε μια  περίοδο  όπου   η χώρα  ασφυκτιά  από το δεύτερο Lockdown και το σύστημα υγείας δοκιμάζει τα όρια του.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων, με τους Αλέξη Τσίπρα, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρη Κουτσούμπα, Κυριάκο Βελόπουλο και Γιάνη Βαρουφάκη να αναμένεται να σφυροκοπήσουν τον Κ. Μητσοτάκη.

Βάσει το άρθρου 142Α θα ακολουθήσει απάντηση του πρωθυπουργού, θα δευτερολογήσουν οι επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ενώ η συζήτηση θα κλείσει με τριτολογία του πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι στην παρούσα Βουλή, έχουν διεξαχθεί άλλες δύο συνεδριάσεις, σύμφωνα με την ειδική διαδικασία του άρθρου 142Α (ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για θέματα επικαιρότητας), και μία προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, κατόπιν αιτήματος της κ. Γεννηματά.

Δείτε Ζωντανά

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.