ΣτΕ: Στις 24 και 26 Οκτωβρίου οι δύο επόμενες διασκέψεις για τις τηλεοπτικές άδειες

Για τις 24 και 26 Οκτωβρίου ορίστηκαν οι επόμενες δύο συνεδριάσεις της διευρυμένης Ολομέλειας του ΣτΕ θα στις οποίες γίνει συζήτηση επί του περιεχομένου για τον νόμο Παππά, μετά τη χθεσινή διακοπή της συνεδρίασης του ΣτΕ.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, Τετάρτη, το ΣτΕ, μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες διάσκεψης, έκανε παραδεκτές επί της αρχής τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών για τις τηλεοπτικές άδειες, με ψήφους 16 έναντι 9.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, προσδιόρισε να είναι κεκλεισμένων των θυρών οι δύο επόμενες διασκέψεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες, για τις 5 μ.μ. τόσο την ερχόμενη Δευτέρα 24, όσο και την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.

Ειδικότερα, η διάσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας, θα ξεκινήσει με τον εισηγητή της υπόθεσης, σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει την εισήγησή του, που ξεκίνησε χθες το βράδυ, αλλά δεν ολοκληρώθηκε.

Εντωμεταξύ, σε – προδιαγεγραμμένο – αδιέξοδο οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι προσήλθαν στη Διάσκεψη με κοινή αντιπρόταση αναβολής της συγκρότησης του ΕΣΡ έως ότου αποφασίσει το ΣτΕ επί της ουσίας της συνταγματικότητας του νόμου Παππά και παρακάμπτοντας, ουσιαστικά, τη συναινετική πρόταση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τη σύνθεση του Συμβουλίου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.