Π. Λαφαζάνης: Δεν θα ψηφίσουμε νέο μνημόνιο

Εμμένει στη θέση του, πως δεν θα ψηφίσει νέο μνημόνιο ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης με νέες του δηλώσεις από τη Θεσσαλονίκη. «Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Ο πρώην υπουργός περιόδευσε σε χώρους εργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα. Ο κ. Λαφαζάνης, ωστόσο, δήλωσε πως στηρίζει την κυβέρνηση για την εφαρμογή του προεκλογικού της προγράμματος

« Είμαστε δεσμευμένοι με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε δεσμευμένοι με τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης. Αυτές εμείς υλοποιούμε, αυτές προωθούμε, αυτές στηρίζουμε. Δεν στηρίζουμε προαπαιτούμενα για το μνημόνιο, δεν στηρίζουμε μνημόνια, δεν στηρίζουμε μνημονιακές ρυθμίσεις. Εμείς δεν συναινούμε στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών από μια κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα για να καταργήσει τα μνημόνια και όχι για να φέρει νέο μνημόνιο», σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης.

«Όταν έρθει νέο μνημόνιο στη Βουλή, εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να το ψηφίσω και φαντάζομαι κι όλοι οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην αριστερή πλατφόρμα δεν πρόκειται να ψηφίσουν μνημόνιο» είπε χαρακτηριστικά.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.