Πόλεμος ανακοινώσεων στον απόηχο του βιβλίου του Δ. Κουφοντήνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη»

Επιμένει η Νέα Δημοκρατία  να επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Δημήτρη   Κουφοντίνα  » Γεννήθηκα  17 Νοέμβρη» από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝH  το οποίο προλογίζει ο Νίκος Γιαννόπουλος..

Ειδικότερα,  παρά τις δηλώσεις του ίδιου του επιμελητή του βιβλίου και μέλους του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Νίκου Γιαννόπουλου, ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία επιμένει, σε σημερινή ανακοίνωσή της, να καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τον Νίκο Γιαννόπουλο!

«Αντί ο κ. Τσίπρας να βρει το θάρρος να διαγράψει τον υμνητή του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, βρίσκει το θράσος να ψεύδεται και να ισχυρίζεται πως δεν είναι μέλος του κόμματός του», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου.

«Τι φοβάται, τι έχει να κρύψει;», διερωτάται η Συγγρού και συνεχίζει: «Και επειδή ο κ. Τσίπρας προσποιείται αμνησία, τού θυμίζουμε την παρουσία και την παρέμβαση του κ. Ν. Γιαννόπουλου σε πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και του αποστέλλουμε το σχετικό «βίντεο»».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ θα πάρει την απάντηση που της αξίζει στις εκλογές

«Για άλλη μια φορά η ΝΔ αποκαλύπτεται θέλοντας να μας γυρίσει στην εποχή του Εμφυλίου. Προσπαθεί να κρυφτεί από τις ανυπολόγιστες ευθύνες της για την εξαθλίωση των πολιτών. Στις επερχόμενες εκλογές θα πάρει την απάντηση που της αξίζει. «, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ: www.left.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.