Πρόκριση Πετρούνια στον τελικό -Διευκρίνηση της ΕΡΤ για τη μη live μετάδοση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων με 15,333 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος, όμως η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε  από την ΕΡΤ.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες αθλητές και εκπροσώπους της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και φαβόρι για το χρυσό, ο αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια δεν μεταδόθηκε live από την Δημόσια τηλεόραση.

Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο» σημείωσε ο αθλητής.

Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους», δήλωσε ο Πετρούνιας αναφορικά με τον προκριματικό, ενώ για τον τελικό πρόσθεσε:

Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια η ΕΡΤ με ανακοίνωση της διευκρινίζει : Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020
Στο ertnews.gr, μπορείτε να παρακολουθήσετε  ζωντανά την επιτυχία του Βασιλιά των κρίκων όπως μεταδόθηκε στη συνέχεια  και όλες  τις εξελίξεις στα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.