Προεκλογική ομιλία του Ε. Βενιζέλου και υποτονική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία

Μπροστά σε ένα υποτονικό ακροατήριο με τη παρουσία των υποψήφιων βουλευτών και των  κομματικών στελεχών της περιοχής, πραγματοποίησε την ομιλία του στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Τα αστυνομικά μέτρα που είχαν ληφθεί από νωρίς το πρωί ήταν δρακόντεια. Η πλατεία  Διάκου και  η γύρω περιοχή είχε περικυκλωθεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη, οχήματα και μοτοσικλετιστές για…. κάθε ενδεχόμενο.

Με καταδίκη της “συντεταγμένης επίθεσης” κατά  του Πέτρου Ευθυμίου, από τη  Χρυσή Αυγή  επέλεξε να αρχίσει τη ομιλία του ο  Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Λαμία, “το κέντρο της Ελλάδας”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Βουλή δεν μπορεί να γίνει χώρος υποδοχής των οπαδών του ναζισμού και του φασισμού» τόνισε και κάλεσε  όλες τις πολιτικές δυνάμεις «να ενωθούν για να συγκροτήσουν  ένα πανίσχυρο μέτωπο υπεράσπισης  της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Χαίρομαι γιατί έχει αρχίσει η ανταπόκριση των άλλων πολιτικών δυνάμεων του κοινοβουλευτικού τόξου σε αυτή την πρόσκληση» υπογράμμισε χωρίς όμως να αναφερθεί στους υπεύθυνους και στις πολιτικές που τα τελευταία χρόνια  εκκολάπτουν το «αυγό του φιδιού» στη χώρα μας.

Στη συνέχεια υπερασπίστηκε τις μνημονικές  επιλογές  σαν αναγκαίες θυσίες για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση και επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά  για το εκβιαστικό δίλημμα «αυτοδυναμία ή εκλογές» αλλά και στη ΔΗΜΑΡ γιατί απορρίπτει τις συνεργασίες  οδηγώντας τη χώρα σε νέες εκλογές. Τέλος, δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και  κάλεσε όλους να βοηθήσουν  στην εκλογική μάχη για να ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.