Ποια σενάρια εξετάζει η αστυνομία για την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του εκτελεστή του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής που δολοφονήθηκε με τρεις σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι και την πλάτη το απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει λεπτομερώς το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στα χέρια του από κάμερες ασφαλείας το οποίο και θα την οδηγήσει στο δολοφόνο του 25χρονου.

Την ίδια ώρα, μελετά τα πιθανά σενάρια που οδήγησαν το δράστη στην εν ψυχρώ δολοφονία του θύματος. Χθες, Πέμπτη κατέθεσε  η σύζυγος του 25χρονου η οποία επίσης κατάγεται από την Τουρκία. Ένα πιθανό σενάριο είναι να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε ο γεμιστήρας του όπλου, κάτι που δείχνει πως ο δράστης είχε θυμό μέσα του.

Ένα ακόμα σενάριο είναι να υπήρχε κάποια οικονομικής φύσης συναλλαγή που δεν είχε καλή εξέλιξη από παράνομη δραστηριότητα.

Επίσης, οι αρχές ερευνούν αν το άτομο που καθόταν και μιλούσε για πολύ ώρα με τον 25χρονο στην καφετέρια λίγο πριν τη δολοφονία του, συνδέεται με το δολοφόνο ο οποίος μπήκε στην καφετέρια λίγα μόλις λεπτά αφότου το θύμα έμεινε μόνο του.

Πάντως, ο 25χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, πέρα από την παράνομη είσοδό του στη χώρα. Από τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού προέκυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην πλάτη και μία ακόμη στο κεφάλι.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη. Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος».

«Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά» πρόσθεσε.

Το θύμα παραλήφθηκε εν ζωή από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου κατέληξε.

Ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ όπου συνέβη το περιστατικό είναι γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος επίσης με δημοφιλή ηθοποιό.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το dytikesmaties.gr είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς δείχνουν το θύμα να έχει πέσει πάνω στο τραπέζι.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.