Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη από την ΕΡΤ

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την ενημερωτική  εκπομπή «10».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ».

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ της δημοσιογράφου και της διοίκησης, ενώ γίνεται αναφορά και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Επίσημα, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ΕΡΤ, γίνεται αναφορά σε «προσωπικούς λόγους».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο της Εφημερίδας των Συντακτών, υπήρξε μεγάλο πρόβλημα συνεννόησης με τη Διοίκηση της ΕΡΤ. Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως στη σημερινή ΕΡΤ «ακόμα και απλές ερωτήσεις προς υπουργούς φαντάζουν «ύποπτες»».

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μετά την ανακοίνωση της παραίτησης, συνέδεσαν την απόφαση με την ένταση που προκλήθηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν η Όλγα Τρέμη ρώτησε τον Κωστή Χατζηδάκη για τις σκανδαλώδεις συμφωνίες με ιδιωτικές κλινικές σχετικά με την διάθεση ΜΕΘ σε διπλάσια τιμή.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.