Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου έξω από το κλαμπ στον Πειραιά

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δράστης   της δολοφονίας του  21χρονου Ηλία, που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ στην οδό Κολοκοτρώνη στην Τρούμπα του Πειραιά.

Ο δράστης είχε εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μέσω του δικηγόρου του για την παράδοσή του

Πρόκειται για έναν 30χρονο, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα με πλούσιο ποινικό παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δηλώνει μετανοιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει για την αλλαγή του χρόνου.

Ωστόσο, είναι γνωστός στις αρχές γιατί στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπή, αλλά και κατοχή όπλου, το οποίο είχε βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψή του μετά από καταδίωξη. Χαρακτηρίζεται οξύθυμος και βίαιος ενώ έμπλεκε τακτικά σε καβγάδες.

Όσον αφορά το κίνητρο του φονικού, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφορμή στάθηκε ένα απλό σκούντημα μεταξύ θαμώνων του κλαμπ. Δράστης και θύμα σπρώχτηκαν λόγω του συνωστισμού στην είσοδο του καταστήματος, όπου είχαν πάει με παρέες για να διασκεδάσουν, ο ένας έκανε παρατήρηση στον άλλον, έγινε αρχικά ένα λεκτικό επεισόδιο, και συνεπλάκησαν. Στη συνέχεια ο δραστης έβγαλε πιστόλι και πυροβόλισε  το ανυποψίαστο θύμα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.