Πανελλήνιες 2014 – Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες

Αναρτήθηκαν στα σχολεία όλης της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ που έδωσαν εφέτος πανελλαδικές εξετάσεις. Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, δηλαδή τα ποσοστά των αριστούχων ανά μάθημα και εκείνων που έγραψαν κάτω από τη βάση θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες

Μέχρι την Πέμπτη οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη ως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο σε ηλεκτρονική διεύθυνση. Πατήστε εδώ για να μπείτε.

Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι βάσεις θα σημειώσουν αύξηση σε πολλές σχολές και ιδιαίτερα στις σχολές υψηλής ζήτησης.

 Σε Νομικές, Πολυτεχνικές και Οικονομικές Σχολές καταγράφεται σημαντική άνοδος. Πτωτική, αντιθέτως, εμφανίζεται η τάση στην Ιατρική, καθώς και σε αρκετά τμήματα ΤΕΙ. Στις Στρατιωτικές θα υπάρχουν αυξομειώσεις, ανάλογα με το αν αυξήθηκαν ή μειώθηκαν οι θέσεις των εισακτέων.

Πάντως το εύρος της ανόδου ή της καθόδου των βάσεων ανά τμήμα θα μπορεί να εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν ανακοινωθούν τα στατιστικά στοιχείων των βαθμολογικών επιδόσεων, αλλά και μόλις κατατεθούν τα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.