Ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο αετός του κόμματος της «Νέας Δεξιάς»

Έκανε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης κόμμα. Βασικά, δεν έχει μείνει κανένας  από αυτούς που πρόσφατα έβγαιναν στα τηλεοπτικά παράθυρα που να μην αποφάσισε να κάνει κόμμα. Κωνσταντοπούλου, ο «αιώνιος» πολιτικός Καρατζαφέρης και τώρα ο Φαήλος, που τα ακραία ρατσιστικά του σχόλια τον έδιωξαν από την ΝΔ. Ενδείξεις ενότητας των Ελλήνων πολιτικών σε περίοδο κρίσης. Πάντως αυτό με τα κόμματα, μου θυμίζει την σκηνή που ο Γιάννης Μπέζος λέει στους «Απαράδεκτους» ότι θα ήθελε κι αυτός να κάνει ένα κόμμα:

Όσο για το λογότυπο του κόμματος; Ο ελληνικός αετός είπε ο Φαήλος. Ποιος; Ο αετός είναι σίγουρα από το Τέξας ή από την Αλαμπάμα και μάλλον στον παραχώρησε κάμια ομάδα American Football που τον απασχολούσε σαν μασκότ. Για να μην μιλήσω για τα χρώματα του, που είναι εμφανέστατα της αμερικάνικης σημαίας. Ο αετός δηλαδή της «Νέας Δεξιάς» είναι… Αμερικανάκι.

Αλήθεια, το logo ήταν δική σου έμπνευση; Γιατί το σχέδιο κάπου το έχουμε ξαναδεί.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινάς έτσι, δεν είναι σίγουρο αν μπορείς να έχεις αργότερα την απαίτηση να σε πάρουν στα σοβαρά. Γιατί ναι, ας το δεχτούμε, ίσως οι άλλοι είναι η παλιά δεξιά. Εσύ όμως δεν μοιάζεις καθόλου με «Νέα».

e-radio.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.