Ο κορονοϊός «χτύπησε» και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη

«Θύμα» του κορονοϊού έπεσε και εφοπλιστής και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στα social media. «Θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω» ανέφερε υπογραμμίζοντας πως λαμβάνει όλα τα μέτρα.

Αναλυτικά η δημοσίευσή του:

«Ο γνωστός ιός με «επισκέφτηκε» και θεώρησα υποχρέωση μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας«, έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Βάσει πρωτοκόλλου, οι οικείοι του Προέδρου του  Ολυμπιακού τίθενται σε καραντίνα, ενώ θα υποβληθούν σε ενδελεχή έλεγχο και οι χώροι που κινείται και εργάζεται ο εφοπλιστής με στόχο τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων του κοροναϊού.

Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 89, καθώς το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πέντε νέα. Πρόκειται για τέσσερα άτομα, στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από το Λονδίνο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.