Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά- Αποσύρεται από τη κούρσα της προεδρίας

Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ.-Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κούρσα της προεδρίας- Μηνύματα συμπαράστασης από τους συνυποψήφιους της και τον πολιτικό κόσμο.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Κινήματος Αλλαγής, με την Φώφη Γεννηματά να ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την κούρσα γα την προεδρία του κόμματος.

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., όπως έγινε γνωστό, εισήχθη χθες το βράδυ εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Μετά από την περιπέτεια υγείας της η πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της.

Αναλυτικά η δήλωση

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος.

Μέσα από ανάρτηση του στο Facebook ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε περαστικά στην Φώφη Γεννηματά και δήλωσε πώς αναστέλλει τις προεκλογικές του δραστηριότητες.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.»

«H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας» δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές.

Συμπαράσταση από τον πολιτικό κόσμο

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή.», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανακοίνωση του.

Με τη Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά για να της ευχηθεί καλή δύναμη ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, δήλωσε: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της»

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, απέστειλε στη Φώφη Γεννηματά το εξής μήνυμα: «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη».

Τις ευχές του έδωσε και ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης: «Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.