Νέο περιστατικό – Ξεκόλλησε σοβάς από την οροφή σχολείου στη Νέα Ιωνία

Nέο περιστατικό κατάρρευσης σοβάδων σε οροφή αίθουσας  του 7ου Δημοτικού Σχολείου συνέβη στη Νέα Ιωνία που χρησιμοποιείται για γραφείο εκπαιδευτικών-Ευτυχώς όταν ξεκόλλησε ο σοβάς, δεν βρίσκονταν εκεί.

Το νέο περιστατικό λίγες μόνο μέρες μετά το ανάλογο συμβάν σε δημοτικό σχολείο στην Πυλαία  Θεσσαλονίκης όταν κατένευσε η ψευδοροφή και χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της δασκάλας δεν  τραυματίστηκαν ν μαθητές.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ. Σεφέρης” σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία κατέρρευσαν σοβάδες από το ταβάνι.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έκανε  ο σύλλογος εκπαιδευτικών , οι σοβάδες έπεσαν στην αίθουσα που βρίσκονται τα γραφεία των καθηγητών του 7ου Δημοτικού στη Νέα Ιωνία, αλλά ευτυχώς, κανείς δεν βρισκόταν στον χώρο.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες ένας μεγάλος σοβάς ξεκόλλησε από το ταβάνι και έπεσε πάνω στα γραφεία των καθηγητών προκαλώντας ζημιές.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σύλλογος ανέφερε πως «Άλλο ένα σχολείο προστέθηκε στη λίστα των….. «σύγχρονων» σχολείων και αξιολογείται  ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αυτή την εικόνα αντίκρισαν οι εκπαιδευτικοί σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων στο 7οΔημοτικό Νέας Ιωνίας. Ευτυχώς για άλλη μια φορά δεν είχαμε θύματα ή τραυματίες».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.