Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα. Τη σκότωσε εν ψυχρώ με οκτώ σφαίρες

Μια ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά  εγκλημάτων τους τελευταίους μήνες που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Νεκρή από τον σύζυγό της έπεσε αυτή τη φορά μια 43χρονη  μητέρα τριών παιδιών στην Σωτηρίτσα,  Αγιόκαμπου  της Λάρισας.

H γυναίκα το πρωί της Τρίτης δέχτηκε 8 πυροβολισμούς  από τον σύζυγό της και έπεσε νεκρή μέσα σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της, όπου εργαζόταν. Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο δράστης ενημέρωσε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήρθε στη Σωτηρίτσα από την Αθήνα πριν από περίπου έξι μήνες και κρατούσε, μαζί με τη μητέρα της, την ταβέρνα που ανήκε στον αδερφό της, ο οποίος είναι άρρωστος, ενώ ο 54χρονος δράστης  φέρεται να ήρθε στο χωριό πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, η γυναικοκτονία αποδίδεται σε λόγους αντιζηλίας του δράστη προς της σύζυγό του. Οι έντονοι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Ο δράστης   πριν πάει στην Σωτηρίτσα, έμαθε ότι η σύζυγός του είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο εκφράζοντας την πρόθεση να ζητήσει διαζύγιο και εκείνος φέρεται να κάλεσε στο τηλέφωνο το γραφείο του, χωρίς να τον βρει, πιθανόν με την πρόθεση να μάθει αν όντως ίσχυε η πρόθεση της συζύγου του.

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη, η οποία επισήμανε ότι για τη βολή στο κεφάλι εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.