«Μπράβοι εισέβαλαν στο θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση» του Χρ. Ζαραλίκου (video)

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μία «ομάδα θεατών», μεταξύ των οποίων η  δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών»  Σάσα Σταμάτη, εισέβαλε στην σκηνή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε, σατιρικά, στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε, πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και άρχισε να διαμαρτύρεται.

Μαζί της ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ντροπή σου που αναφέρθηκες στον Μαρινάκη, είμαι από τη Μάντρα και ξέρω πως βοηθάει πολύ κόσμο» άρχισε να του λέει η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και, φυσικά, να μην την αναγνωρίζει.

Χριστοφ. Ζαραλικος @zaralikos
Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια, έγραψε ο κωμικός στο twitter.

Οι άνθρωποι του θεάτρου μόλις κατάλαβαν τι συμβαίνει ανησύχησαν  ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να προστατεύσουν τον Χριστόφορο.

Αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό που σημειώνεται, όπως δήλωσε ο Χρ. Ζαραλίκος στο avgi.gr, στην παράσταση είναι πως «εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το «Γκιαούρ- One»».

Μετά το επεισόδιο και αφού αποχώρησε η παρέα της Σάσας Σταμάτη, ο Χριστόφορος πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι «η παράσταση δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο» χειροκροτούμενος από τους θεατές.

Ήδη το #ζαραλικος είναι το πιο δημοφιλές trend στο Twitter.

Το βίντεο
Στο βίντεο εμφανίζεται μία ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων η Σάσα Σταμάτη, να βρίσκεται στη σκηνή και να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του κωμικού, προσπαθώντας να σταματήσει την παράσταση. Σε ένα σημείο φαίνεται να του φωνάζει πως «είναι φίλος του Μελισσανίδη», ενώ σύμφωνα με θεατή που ανάρτησε και το βίντεο στο twitter, το «ντου» έγινε μετά από σάτιρα του κωμικού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται πως ο Χρ.Ζαραλίκος κρατάει την ψυχραιμία του, προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση, ενώ προσπαθεί να συγκρατήσει και την οργή του υπόλοιπου κοινού προς το αδιανόητο αυτό ντου, λέγοντας πως «θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.