ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση άφησε χωρίς το επίδομα των 534 ευρώ τους εργαζόμενους παραμονές Πρωτοχρονιάς

Με δήλωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης να μην καταβάλει στους εργαζόμενους το επίδομα αναστολής εργασίας μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Η Κυβέρνηση άφηνε να εννοηθεί ότι θα πληρώσει το επίδομα αναστολής εργασίας των 534 ευρώ για τον μήνα Δεκέμβριο, την 29η του μηνός, ώστε και οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους -λόγω των περιοριστικών μέτρων- να μπορούν να κάνουν Πρωτοχρονιά.
Βγήκε όμως χθες ο κ. Βρούτσης να διευκρινίσει πως οι άνθρωποι αυτοί θα πληρωθούν από 1 έως 12 Ιανουαρίου, αδιαφορώντας πλήρως για το αν θα έχουν να βάλουν κάτι στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι τους.

Η αναλγησία με την οποία ο Υπουργός “Εργασίας” πρώτα τους πετσόκοψε το δώρο των Χριστουγέννων, μιας και αυτό υπολογίστηκε επί του ειδικού επιδόματος και όχι επί του ονομαστικού τους μισθού και τώρα αναβάλει για άλλη μια φορά την πληρωμή ακόμα και του ειδικού αυτού επιδόματος, είναι εξοργιστική.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επισπεύδει μόνο όταν είναι για καναλάρχες και μεγαλοεργολάβους οδικών αξόνων, όχι για τους εργαζόμενους».

Η Κυβέρνηση άφηνε να εννοηθεί ότι θα πληρώσει το επίδομα αναστολής εργασίας των 534 ευρώ για τον μήνα Δεκέμβριο, την 29η…

Δημοσιεύτηκε από ΜέΡΑ25 στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.