ΜέΡΑ25 για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Η ενότητα για την Αριστερά είναι μονόδρομος

«Καμία νομιμοποίηση, καμία συνδιαλλαγή με τοπικούς άρχοντες τύπου Μπέου και Μαρινάκη. Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών δείχνουν ότι η Ενότητα για την Αριστερά είναι μονόδρομος» τονίζει σε ανακοίνωση του το ΜέΡΑ25.

Αριστερά σχήματα που είτε οικοδομήθηκαν ενωτικά και ενιαιομετωπικά είτε κατέβηκαν με ευρεία στήριξη, μας δείχνουν τον δρόμο. Το βλέπουμε σε δήμους όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Κερατσίνι, η Πάτρα, η Αγία Παρασκευή, η Μεταμόρφωση, το Μαρούσι, η Νεάπολη, η Άρτα.

Ταυτόχρονα, τα χθεσινά αποτελέσματα έδειξαν ότι η μαφιοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης εμβαθύνεται, με προεξάρχοντες τους δήμους Πειραιά και Βόλου.

Μπροστά στην απειλή του πλήρους εκφασισμού, ο οποίος, κρίνοντας και από τις τοπικές εκλογές σε κρατίδια της Γερμανίας, εδραιώνεται επικίνδυνα στις κοινωνίες μας πανευρωπαϊκά, το ΜέΡΑ25 δηλώνει:

  • Καμία νομιμοποίηση, καμία συνδιαλλαγή με «τοπικούς άρχοντες» τύπου Μπέου ή Μαρινάκη. Το ΜέΡΑ25 έχει αποδείξει στην πράξη ότι τηρεί απαρέγκλιτα αυτή την αρχή, διαγράφοντας στελέχη που νομιμοποίησαν θεσμικά τους εν λόγω «τοπικούς άρχοντες».
  • Μόνο η Ενότητα της Αριστεράς μπορεί να δημιουργήσει πυρήνες αντίστασης στη λαίλαπα του εκφασισμού. Οι τακτικές κατακερματισμού και αποκλεισμών ευνοούν μόνο τον ταξικό εχθρό. Η ανασύνταξη της αριστεράς σε κάθε επίπεδο με ενωτικά, συμμετοχικά, και από τα κάτω χαρακτηριστικά, αποτελεί καθήκον όλων μας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.