Κορονοϊός: Νεκρός 35χρονος χωρίς προβλήματα υγείας- Συνολικά 119 τα θύματα στην Ελλάδα

Τους 119 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς δύο ακόμα ασθενείς άφησαν την τελευταία τους πνοή το πρωί της Τρίτης.Ο ένας ασθενής, μάλιστα, ήταν 35 ετών και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκεοται για το νεώτερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Ο άτυχος 35χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και διασωληνώθηκε μετά απο 2 μέρες, ενώ δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ένας 75χρονος άνδρας που νοσηλευόταν από τις 27 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου » Ευαγγελισμός» και έπασχε από κολπική μαρμαρυγή.

Χθες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση,  ο αριθμός των νεκρών ήταν 117 με τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας να είναι ένας 86χρονος άνδρας στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχοντας καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να ανέρχεται σε 2.245. Από τα κρούσματα αυτά το 56% αφορά άνδρες, ενώ 550 σχετίζονται με κάποιο ταξίδι από το εξωτερικό και 950 με ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση 61 ασθενείς με κορονοϊό παραμένουν διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες. 44 πολίτες έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.