Κικίλιας: Μέχρι και την άνοιξη μάσκες παντού (Βίντεο)

Το μέτρο της μάσκας θα μας συνοδεύσει σίγουρα μέχρι και τους μήνες της άνοιξης, σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας προσθέτοντας πως για να μπορέσουμε να βγούμε ασφαλείς από αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει και η πάλι η ζωή μας σε μία κανονικότητα, θα πρέπει να τηρήσουμε ευλαβικά τους υγειονομικούς κανόνες.

Μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός Υγείας έκανε έκκληση στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και τις ευπαθείς ομάδες να προσέξουν ιδιαίτερα τις επόμενες εβδομάδες. Ισχυρίστηκε ότι αν τηρηθούν τα μέτρα θα μειωθεί το ποσοστό της θετικότητας και ανέφερε ως παράδειγμα του Ισραήλ το οποίο μέσα σε λίγες εβδομάδες πέτυχε να ρίξει τα κρούσματα από τις δέκα χιλιάδες σε τριψήφιο αριθμό.

Αναφορικά με το εμβόλιο υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του έτους με τις αρχές του 2021 και θα δοθεί σε πρώτη φάση σε ευπαθείς ομάδες και υγειονομικούς. Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμα πως εκτός από το Βέλγιο και την Ολλανδία και η Γαλλία και η Τσεχία άρχισαν να στέλνουν ασθενείς με κοροναϊό στη Γερμανία καθώς έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία τους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.