Καταπέλτης η εισαγγελέας – Δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και στους 8 για τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα

Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Ζακύνθου στους οκτώ συλληφθέντες -επτά Σέρβους και έναν Έλληνα- που εμπλέκονται στον καβγά που είχε ως αποτέλεσμα τον  άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου  του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στο Λαγανά έξω από το μπαρ που διασκέδαζε, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα  το θύμα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα βίντεο, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, που δείχνει κάποιους από τους δράστες να χτυπούν τον Χέντερσον ακόμη και τη στιγμή που έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης, απευθύνοντας σε όλους την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση με τις μαρτυρίες να συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο καυγάς ξεκίνησε από μια selfie!

Σύμφωνα με τα  ευρήματα της Αστυνομίας , ο 22χρονος  Μπακάρι Χέντερσον και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με τη σερβιτόρα του μαγαζιού που είναι σερβικής καταγωγής.  Το γεγονός εξόργισε τον σέρβο  μπράβο του καταστήματος και τελικά οδήγησε στη δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με χειροπέδες το βράδυ του Σαββάτου στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.