Καταγγελία 19χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από ΔΙΑΣ στο τμήμα Ομόνοιας

Καταγγέλλει βιασμό της σε δωμάτιο μέσα στο  Α.Τ. Ομονοίας από δυο αστυνομικούς • Ο ένας παραδέχεται συνεύρεση εκτός τμήματος, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συναίνεση

Σαν «κεραυνός» έπεσε στην ΕΛ.ΑΣ. η είδηση για την καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στα αποδυτήρια αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη, κατήγγειλε χτες, 12 Οκτωβρίου, ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, οι δύο αστυνομικοί τους οποίους κατηγορεί, την οδήγησαν σε δωμάτιο μέσα στο Τμήμα και την βίασαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί, οι οποίοι κλήθηκαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξεταστούν, αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίσθηκε μόνη της στο Τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς μετά τη βάρδια του. Στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξετάζονται και βίντεο από κάμερες, τις οποίες επικαλούνται οι αστυνομικοί, ενώ αναμένεται και το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης της 19χρονης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δίνοντας για ακόμη μια φορά υποσχέσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: https://www.efsyn.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.