Καμμένος για Grexit: Ρωτήστε τον Σαμαρά που ήταν στα… τέσσερα τόσα χρόνια!

Ιδιαίτερα επιθετικές οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Κληθείς να απαντήσει για Grexit, δήλωσε «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά… Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια».
 
«Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους), έχει καλώς», δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.
 
Χαρακτήρισε «αλητεία» την απόφαση της ΕΚΤ να μη δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα, τονίζοντας πως «οι μονομερείς ενέργειες Ντράγκι είναι παράνομες». Ερωτώμενος σχετικά με τους πόρους που θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για την υλοποίηση των δεσμεύσεών της, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημείωσε «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα».
 
Τέλος, κληθείς να απαντήσει για ενδεχόμενο Grexit, ο Πάνος Καμμένος δεν δίστασε να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά… Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια»
 
Πηγή: protothema.gr  http://www.topontiki.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.