Καθηγήτρια Πανεπιστημίου άφησε την τελευταία πνοή της μέσα στο ασθενοφόρο, ενώ τη μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο

 Μια 52χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου έχασε τη ζωή της, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο στην Αρχαία Ολυμπία. Άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κι ενώ από το νοσοκομείο Πύργου την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μία ώρα περίπου και στο Νοσοκομείο του Ρίου δεν λειτουργεί η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική λόγω περικοπών…..

Η καθηγήτρια βρισκόταν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο Φιλοσοφίας. Χθες το μεσημέρι και ενώ περπατούσε στην Αρχαία Ολυμπία έχασε τις αισθήσεις της και πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή κοντά της, έσπευσαν να την βοηθήσουν.  Το ασθενοφόρο έφτασε  μετά από μία ώρα….

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου, Κώστας Διαμαντόπουλος, η γυναίκα διακοσμίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στην 52χρονη και αμέσως έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα. Επειδή λοιπόν,  το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας δεν διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η 52χρονη στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων!

Σύμφωνα πάντα με το διοικητή, τέτοιου είδους περιστατικά χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και ο χρόνος είναι πάντα ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό είπε ότι χθες το νοσοκομείο ενημερώθηκε ότι μεταφέρεται στην καρδιοχειρουργική κλινική επείγον περιστατικό. Μάλιστα, η καρδιοχειρουργική προετοιμάστηκε για να μη χαθεί χρόνος.

Όμως, η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε κι έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.