Κέρματα, ντουντούκες και αποδοκιμασίες κατά της τρόικας (βίντεο)

Δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν σήμερα τους εκπροσώπους της τρόικας. Αρχικά πολίτης πέταξε μερικά λεπτά του ευρώ   προς το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Πωλ Τόμσεν, μόλις έφτασε στο Υπουργείο Οικονομικών για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα. Τα κέρματα χτύπησαν το αυτοκίνητο και η αστυνομία έσπευσε να συλλάβει τον πολίτη και να τον προσάγει.

Στη συνέχεια υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που διαμαρτύρονταν γιατί 100 συνάδελφοί τους έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας ,  κρατώντας ντουντούκες και φωνάζοντας συνθήματα επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και να ματαιώσουν τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα.

Τέλος, οι  καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που, επίσης, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, πολιόρκησαν την πίσω πόρτα του υπουργείου Οικονομικών και επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο του κ. Τόμσεν και του Ματίας Μορς (ο Κλάους Μαζούχ δεν συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση) κατά την έξοδο τους από το υπουργείο.

Τελικώς, οι εκπρόσωποι της τρόικας φυγαδεύτηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.(FOSPHOTOS / Παναγιώτης Τζάμαρος)

http://aftodioikisi.gr/proto-thema/i-diathesimotita-oxinei-pnevmata-kermata-ntountoukes-kai-apodokimasies-kata-tis-troikas

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.