Θεσσαλονίκη: Θετική σε κοροναϊό κόρη γνωστής οικογένειας που «έσπασε» την καραντίνα με πάρτι κοσμικό

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης από τις πληροφορίες που θέλουν άτομο θετικό στον κορονοϊό, κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης και γνωστής τραγουδίστριας, να «έσπασε» την καραντίνα και να πραγματοποίησε πάρτι στο σπίτι της με περίπου 30 άτομα.

Σύμφωνα με το makthes.gr, η κοπέλα πριν από περίπου δέκα ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αγγλία όπου σπουδάζει, οδικώς μέσω Βουλγαρίας. Ενώ έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα, οι Αρχές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικία της διαπίστωσαν πως απουσίαζε και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ. Το ίδιο άτομο λίγες μέρες αργότερα πραγματοποίησε μπάρμπεκιου πάρτι στην πολυτελή βίλα της οικογένειας, στον οικισμό Σταυρονικήτα με περίπου 30 νεαρούς καλεσμένους.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης.

Έτσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ακολούθως ενμερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό. Επίκεντρο των ερευνών οι μετέχοντες στο μπάρμπεκιου πάρτι και οι πελάτισσες του κομμωτηρίου- κέντρου περιποίησης- όπου πήγε για να καλλωπιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ πληροφορίες θέλουν να επιβεβαιώνονται κι άλλα θετικά κρούσματα, μεταξύ των καλεσμένων.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα τεστ σε όσους ήρθαν σε επαφή και θα βγουν τα αποτελέσματα, ώστε να εξακριβωθεί το εύρος της διασποράς και να απομονωθούν όσοι από αυτούς βρεθούν θετικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Σημειώνεται πως το πάρτι έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, καθώς συνοδεύτηκε από ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.