Η Ελλάδα στέλνει φρεγάτα στην Ερυθρά θάλασσα για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ & του Ισραήλ

Aποστολή φρεγάτας, που «διαθέτει τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας», στην Ερυθρά Θάλασσα για να συμμετέχει στην υπό τις ΗΠΑ πολυεθνική επιχείρηση «Prosperity Guardian» ανακοίνωσε το πρωί, «κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού», ο Νίκος Δένδιας.
Η Νοτοϊκή επιχείρηση πραγματοποιείται με το πρόσχημα  προστασίας της εμπορικής ναυτιλίας στην Ερυθρά Θάλασσα από επιθέσεις ανταρτών Χούθι, που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Υεμένη.

ΚΚΕ: «Η αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα συνδέεται με τη στήριξη της δολοφονικής πολιτικής του Ισραήλ»

«Η αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, με το πρόσχημα της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και της προστασίας των εμπορικών πλοίων, εμπλέκει ακόμα πιο βαθιά τη χώρα στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που σ’ αυτή τη φάση συνδέονται άμεσα με τη στήριξη της δολοφονικής πολιτικής του κράτους του Ισραήλ» επισημαίνει σε σχόλιό του το ΚΚΕ.

«Τόσο αυτή η αποστολή όσο και άλλες αποστολές ελληνικών πολεμικών πλοίων, στην Ανατολική Μεσόγειο και αλλού, στο πλαίσιο ΝΑΤΟϊκών σχηματισμών, αποδεικνύουν ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της προμήθειας πολεμικών πλοίων και των άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και καταλήγει:

«Καμία δουλειά δεν έχουν ελληνικά πλοία ή άλλες στρατιωτικές μονάδες σε αποστολές που δεν έχουν καμία σχέση με την άμυνα της χώρας και την προστασία των συνόρων της. Να σταματήσει τώρα κάθε εμπλοκή!».

Φρεγάτα στέλνει η Ελλάδα στην Ερυθρά Θάλασσα, πιστή πάντα στην εξυπηρέτηση του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ αλλά και του Ισραήλ.
Άλλη μια πολεμική επιχείρηση στην οποία συμμετέχει το «φιλειρηνικό» κράτος μας. Αυτή τη φορά το ΝΑΤΟ στρέφει τα όπλα του ενάντια στους Χούθι αντάρτες της Υεμένης, οι οποίοι, σε αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό, εμποδίζουν πλοία Ισραηλινών συμφερόντων να διέρχονται από την Ερυθρά Θάλασσα.
✊ Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα !
✊ Καμία συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τη διευκόλυνση του Ισραήλ στη γενοκτονία κατά της Παλαιστίνης. #ΜενουμεΕνεργοι

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.