Εργαζόμενοι ΔΕΗ και αγωνιστές ΛΑΕ ματαίωσαν τη ΓΣ της ΔΕΗ για ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ

ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ 2.30 μμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΝΙΚΗΣ 5-7) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ματαίωσαν τη Δευτέρα το πρωί για άλλη μια φορά εργαζόμενοι, συνδικάτα της ΔΕΗ και αγωνιστές της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Παναγ. Λαφαζάνη, τη Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ που είχε σκοπό να πάρει απόφαση την αποκοπή και ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και στη συνέχεια τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, μαζί με μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), εισήλθαν με συνθήματα στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΗ, ανοίγοντας πανό διαμαρτυρίας και απαιτώντας τη ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Μαν. Παναγιωτάκης υποχρεώθηκε κάτω από την πίεση των διαμαρτυρομένων να ματαιώσει τη Γενική Συνέλευση, προσδιορίζοντάς την για τις 3 μμ σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης, μιλώντας από το μικρόφωνο της Γενικής Συνέλευσης ζήτησε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ «να επιλέξουν τώρα την παραίτηση αντί του εθνικού εγκλήματος του ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ και της διάλυσης της ΔΕΗ». «Το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγ. Λαφαζάνης, «δεν συνιστά έγκλημα μόνο με πολιτικές αλλά και με ποινικές ευθύνες, οι οποίες θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν στο ακέραιο». Τέλος, ο Παναγ. Λαφαζάνης ζήτησε από το ΔΣ «να αναβάλει επ’ αόριστον και να ματαιώσει τη ΓΣ της ΔΕΗ και όχι να επιχειρήσει να την πραγματοποιήσει σήμερα οχυρωμένο μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών υπό την προστασία των ΜΑΤ».

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2.30

Στο μεταξύ η ΛΑ.Ε απευθύνει κάλεσμα για νέα συγκέντρωση σήμερα στις 2.30 μμ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7) με στόχο να αποτρέψουμε το ξεπούλημα και να προασπίσουμε το δημόσιο χαρακτήρα και την ανασυγκρότηση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ.

http://www.iskra.gr

---000_ADMIE02---000_ADMIE10

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.