Επτά συλλήψεις από το τάγμα εφόδου στη Μόρια

Σε συλλήψεις επτά ακραίων που τρομοκρατούσαν μετανάστες και ντόπιους  με στειλιάρια και κράνη οι οποίοι  οδηγούνται ήδη στον Εισαγγελέα  προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία στο χωριό της Μόριας. Αναζητούνται άλλοι δυο.

Τα άτομα αυτά  δρούσαν σαν σύγχρονο τάγμα εφόδου στη Μυτιλήνη, πραγματοποιούσαν νυχτερινές περιπολίες με ρόπαλα και κράνη, ενώ σταματούσαν για να ελέγξουν περαστικούς από το χωριό, Έλληνες και ξένους. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, αλλά και για σύσταση εγκληματικής ομάδας.

 Σύμφωνα, με πληροφορίες από την ιστοσελίδα stonisi.gr, εξετάζεται η σχέση τους με άλλες έκνομες ενέργειες τις τελευταίες μέρες τόσο στη Μόρια όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης ακραία στοιχεία έκαναν επίδειξη δύναμης από την πόλη ως το χωριό της Μόριας, παρακάμπτοντας την παρουσία της Αστυνομίας, αν όχι με την ανοχή της, έδωσαν ραντεβού στην άνω είσοδο του χωριού, όπου έχει τοποθετηθεί διμοιρία ΜΑΤ, κατόπιν αιτήματος των κατοίκων. Το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν φαίνονταν από χτες: «Αναλαμβάνουμε εμείς»!

Όπως κατήγγειλαν  επώνυμα, κάτοικοι της Μόριας «μπούκαραν» στο χωριό την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση κατοίκων στην αίθουσα της κοινότητας και φέρονται να έσπασαν ένα αυτοκίνητο ΜΚΟ, και να πέταξαν ντομάτες κατά ντόπιων που δεν συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.