Επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο της Κεραμέως [Βίντεο]

Μπογιές πέταξε η φοιτητική ομάδα του «Ρουβίκωνα» στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

«Επιλέξαμε να παρέμβουμε στο πολιτικό γραφείο της υπουργού απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση» γράφει η ανακοίνωσή τους που δημοσιεύτηκε στο athens.indymedia.org

«Οι νεοφιλελεύθερες απόψεις της σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει φοιτήσει σε δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο, δείχνει ότι δε θα μπορούσε να καταλάβει ποτέ τη ζωή ενός φοιτητή της τάξης μας και ότι απλά παίζει το ρόλο της όπως κάθε πολιτικός εκπρόσωπος του συστήματος» γράφουν χαρακτηριστικά.

 

Στ. Πέτσας: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

Θρασύδειλους τραμπούκους χαρακτηρίζει αυτούς που βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του τονίζει πως «η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων». «Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια» καταλήγει ο Στ. Πέτσας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.