Ενταση και χυδαία εξύβριση της οικογένειας Φύσσα από τον Ρουπακιά πρώτη ημέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε στο χώρο του Εφετείου Αθηνών, σήμερα πρώτη μέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η δίκη ξεκίνησε με καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα  και  λίγο αργότερα  διακόπηκε εξαιτίας των διαμαρτυριών των συνηγόρων για  τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας τόσο εντός της αίθουσας όσο και στον χώρο του προαυλισμού όσων παρακολουθούν την δίκη. Εντός της αίθουσας η οποία γέμισε ασφυκτικά δεν υπάρχει κλιματισμός, ενώ οι δημοσιογράφοι για τους οποίους ορίστηκαν θέσεις στα πίσω έδρανα, στερούνται ασύρματης σύνδεσης Ίντερνετ, ενώ τα μικρόφωνα λειτουργούν με προβλήματα.

Εκτός της αίθουσας από νωρίς δεκάδες πολίτες έκαναν αντιφασιστική συγκέντρωση.

Ο πρωταγωνιστής της δολοφονίας Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς απείλησε να «κατεβάσει» την κάμερα φωτορεπόρτερ βρίζοντάς την χυδαία. Το επεισόδιο έγινε τη στιγμή που ο αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είδε να τον φωτογραφίζουν όταν έβγαινε συνοδευόμενος από αστυνομικούς από τον χώρο της δίκης.

Η αντίδρασή του προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τους φωτορεπόρτερ όσο και από άλλους που βρίσκονταν εκεί με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος κυριολεκτικά να φυγαδευτεί καθώς η κατάσταση άρχισε να γίνεται ανεξέλεγκτη με έντονες φωνές και οργισμένες χειρονομίες.

Παράλληλα, δεκάδες αυτήκοοι μάρτυρες, άκουσαν τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά,προχωρώντας ανάμεσα από το κοινό που  στράφηκε προς την οικογένεια Φύσσα και εξύβρισε  την μητέρα του νεκρού χυδαία. Οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν για να αποτραπούν τα χειρότερα ενώ η Μάγδα Φύσσα εξοργίστηκε από την στάση του δολοφόνου του παιδιού της και κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές από κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν στο ακροατήριο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.